Over de heg kijken

In mijn rol binnen Evangelisch Polen kom ik nog eens ergens. Zo vond in het laatste weekend van september de conferentie “This Is Our Time” plaats in Warschau, georganiseerd door en rond een jonge, charismatische evangelist uit het noorden van Polen, Jakub Kamiński, die volle zalen trekt en met groot succes actief is op social media.

Ik mocht op deze conferentie Evangelisch Polen vertegenwoordigen – en ik heb ervan genoten!

3000 man, een ontzettend professionele opzet, en een boodschap, die ondanks een voor mij wat afwijkende, sterk charismatische vorm, recht toe recht aan was! Met ook hier weer een oproep tot meer eenheid en samenwerking! Jawel, we gaan ervoor! En stappen worden gezet!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *